ZLOT CABRIO POLAND 2016: KULINARNE SPECJAŁY Z RÓŻNYCH STRON

FTF-21

Integralną atrakcją sierpniowego zlotu Cabrio Poland będzie Festiwal Food Trucków. Jakich potraw spróbują uczestnicy głodni motoryzacyjnych wrażeń?

Impreza odbędzie się 6. i 7. sierpnia na Stadionie Miejskim „Mieszko” w Gnieźnie – zapowiada się prawdziwa gratka dla wielbicieli pysznego jedzenia, podawanego w niecodzienny sposób.


Zobacz także:

TURYSTYKA

ZLOT CABRIO POLAND 2016


 

Festiwal Food Truck to jeden z głównych punktów I Międzynarodowego Zlotu Cabrio Poland. To otwarte wydarzenie, dlatego zarówno odwiedzający, jak i uczestnicy Zlotu będą mieli okazję rozsmakować się w specjałach, które przybędą m.in.: z Wrocławia, Łodzi, czy Warszawy. Każdy smakosz znajdzie coś dla siebie: amerykańskie burgery, meksykańskie tortille, naturalne pierogi, czy tradycyjne zapiekanki – to tylko początek apetycznego menu tego wydarzenia. Nie zabraknie również pyszności dla wielbicieli słodyczy, czy sympatyków kuchni wegańskiej.

Smakowite dania serwować będą: Bobby Burger, Street Menu, Gorące Kawałki, Fabryka Frytek, Hussar Coffee, Mafiosso Food Truck, Chaps zapiekanki, UNICO Food Truck, Pasibus, Sma-check, TACO LIBRE, Pan Kasztan, Shakewave Truck oraz Royal Sweets. Niewykluczone, że lista powiększy się jeszcze o dodatkowe niespodzianki.

Festiwal Food Trucków rozpocznie się w sobotę (6.08.) o godzinie 15:00 i potrwa do późnych godzin wieczornych oraz przez cały następny dzień.

Partnerem medialnym zlotu Cabrio Poland 2016 jest portal NewsAuto.pl.